fredag 12 november 2010

Grönsaksmarknad och Lammsteksmiddag

Idag blev det buss till byn/stan Alter. Kollade lite runt i affärer. Nu är vi på jakt efter en vattenrenare, här är det mycket kalk i vattnet och det syns i vattenkokaren. Hittade den här skylten utanför ett café. Här värnar man verkligen om husdjuren, dricker du kaffe så måste ju hunden också få något. På hemvägen så hoppade vi av bussen där det var marknad för att köpa lite frukt. Vi fick mycket för 3€, 1 kg vindruvor(söta och goda) 4 bananer och minst 1 kg mandariner, det var lite tungt att bära, så nu ska jag köpa mig en sån där "pensionärsvagn" dvs shoppingvagn. När vi kom tillbaka satte vi oss en stund i solen. Ingemar har redan fått lite färg. På eftermiddagen gick vi bort till våra nya husbilsvänner, där blev vi bjudna på en helt underbar middag bestående av vitlöksspäckad lammstek, fritterad potatis, vitlökssmör, sallad och en lika underbar sås. Det hela avslutades med Irishcoffee och en cigarr för karlarna. En mycket trevlig kväll. Vädret idag +23° soligt och endast lite blåst. I morgon lovas samma väder....Häääärligt.

4 kommentarer:

  1. Jag tror bestämt att syrran njuter i fulla drag nu!!!

    SvaraRadera
  2. Ja nu börjar det likna något, hehe! Festmåltider och Cigarr, sola och njuta. Är det svarta glaset ett grogglas eller? Rom och Cola? ;) Nu börjar jag nästan fundera på min egen pension, heeh!

    SvaraRadera
  3. Visst är det häftigt och bara njuta i värmen?

    SvaraRadera
  4. Hola! Vi följer er på resan och det är spännande och trevligt skrivet. Vi har varit i våras i Peniscola och Lagos och tänker åka i mars
    tillbaka.
    Vi hoppas att ni får en fortsatt trevlig resa.
    Kramar Lis-Beth Roger 2184

    SvaraRadera