måndag 18 oktober 2010

Startklara...

Var och vägde bilen idag, vi har faktiskt lite kg till godo......skönt! Mycket är naturligtvis mat, jag är ju tvungen att tänka efter på vad som inte klara sig i ca 5-6 månader. Så nu är det fullt i alla skåp. Bilen tvättad. tankad och packad och klar. Finns det någon som fått julklappar i år? Det har vi ....... men får inte öppnas förrän på julafton. Så är det när man har goa kompisar. Vi önskar dom en riktig GOD JUL och inte för kallt eller mycket snö. Innan vi åker så ska personbilen ställas av. Ringde Canal Digital och "frös" vårt abonnemang, som sätts på igen när vi kommer hem. Ingemar har fått nya bågar till sina glasögon ....så nu ska han väl kunna se ordentligt när han kör. Träffat Michael och nästan alla barnen och sagt hejdå.....usch känns som om man ska vara borta evigheter....vem vet vi kanske tröttnar och kommer hem till jul....man kan aldrig vara för säker. Fick ingen kram av Michael ....han gillar inte att jag ska åka bort, men jag har lovat att skicka kort till honom. Såg vädret och det är ingen värme förrän i södra Frankrike. Undras hur många veckor det kommer att ta för oss att ta oss dit ner???? Vi kommer ju att köra en del mindre vägar ....fast genom Tyskland blir det en del motorvägar förbi de större städerna. Säkert har vi glömt något, men då går det ju att köpa för affärer finns det gott om. Spanien ....here we come!!!

5 kommentarer:

  1. Kan tänka mig att Mikael är sur. Först åker jag, sen Sofia och Anna och nu du. Det kan ju bli lite jobbigt för honom.
    Men nu ska ni ha så mysigt, jag vet att du kommer att skriva mycket på bloggen, det ser jag fram emot.

    SvaraRadera
  2. Lycka till på färden! Här nere i Spanien har vi cirka 25 grader på dagarna men i morse var det bara 12 grader. Det gäller att komma ihåg att stänga fönster och takluckor när man går och lägger sig.

    SvaraRadera
  3. Uh... Hur ska vi klara oss så länge utan er!? Och hur ska dina blommor klara sej så länge med mej..!? Näää, det är nog bäst ni kommer hem tidigare! ;) hihi... Lycka till och ha det underbart för det förtjänar ni! Vi hörs! Kram Johanna

    SvaraRadera
  4. Vad duktiga ni är som t.o.m. har vikt över! Vi tycker att det är helt hopplöst att hålla vikten... (Ja, det är ju inte alltid helt lätt när det gäller en själv heller, men det är faktiskt ÄNNU svårare när det gäller husbilen!

    Vi får klara oss i Sverige ett tag till, men det ska bli trevligt att följa med er på resa ;)

    SvaraRadera
  5. Hej, hittade till er tack vare Freedom.
    Det ska bli jättetrevligt och intressant att få följa er på resan ut i Europa. Vi har planer på att göra samma sak till våren/sommaren. Har nyss bytt till en nyare husbil med långbäddar som fungerar bra för oss som hunnit bli 70+
    Lycka till

    SvaraRadera