måndag 2 augusti 2010

Stopp i Strängnäs...och i duschen.

Vaknade till solsken och varmt väder, men vi befinner oss i Sverige och då vet ni att vädret fort kan skifta. I regn körde vi mot Väddö och Grisslehamn där Albert Engström hade bott. Lite mer historia skadar inte tänkte vi och traskade i regnet till hans stuga som nu var museum. Snopna blev vi när det visade sig vara stängt på måndagar. Jaha men ett litet café fanns där så det fick bli en kopp kaffe och hembakad kaka. Vi tog oss sedan ut till Alberts skrivarlya som låg otroligt fint längst ut på klipporna.En liten lustig runddamm gick vi förbi och där stod att Albert tyckte det var miljoner mygg där och att han tänkte plantera in krokodiler för att skrämma eventuella vandaler och roa damerna. Vet inte om jag hade varit så road av att se en krokodil ...där.Efter det besöket åkte vi runt på Väddö...i regnet...inget mer att se men vi hade fått en promenad på drygt 1 km. Nu styrde vi kosan mot Uppsala och efter att ha tömt toatanken...sånt man måste.. vidare mot Strängnäs där det skulle finnas en ställplats för 8 bilar. Det var 11 bilar när vi kom....så vi tog en vanlig parkeringsruta behöver varken el eller dusch...ja det skulle vara duschen för vi har problem med vår egen...vattnet har svårt att rinna ner. Men vi klarar oss till i morgon då vi räknar med att vara hemma, och då ska duschen fixas.

3 kommentarer:

  1. Hoppas att ni haft en lugn natt i Strängnäs. Själva stod vi där för några veckor sedan och väcktes brutalt utav flera ungdomar som stod och ruskade i vår bil. Vi märkte sedan också att dom hade dragit ur vår elkabel. Det var ett väldigt skrän och skrål också, jag tror dom var på hemväg från något disco eller liknande. Vi kommer nog att dra oss för att stå där igen. Annars ligger ju ställplatsen väldigt fint med närhet till uteserveringar och ett fint bad på gångavstånd.

    SvaraRadera
  2. Vi hade faktiskt en lugn natt bara en del mopeder som körde runt en liten stund. Däremot var det ju upptaget på alla platser.

    SvaraRadera
  3. Ja, att vara "självförsörjande" vad gäller el skulle vara bra... sen har vi ingen skild dusch så det känns lite "sådär" att duscha i vår Rulla-Bärra.
    Önskar man hade en nyare större husbil så småningom - bara vi fått huset sålt.

    SvaraRadera