söndag 28 mars 2010

Böter och sommartid

Vi hade parkerat utanför Himmelstalundshallen, tyckte vi hittat en bra asfalterad plats bredvid en gångväg. På kvällen fick vi sällskap av en husvagn. Paret i husvagnen var lite oroliga för att få böter eftersom vi stod bredvid gångvägen, men vi lugnade dom ....vi tänkte stå där över natten. Säkert ingen lapplisa ute på natten och lappar oss. Vi vaknade sent tyckte vi kl var ca 8.00. Eftersom batteriet var slut i gårkväll så startade Ingemar bilen så vi fick lite ström, då såg vi att våra grannar också vaknat. Det dröjde inte många minuter innan dom for iväg och parkerade efter gatan i stället. Jaha tänkte vi dom vågade inte stå kvar. När vi sedan åt frukost fick jag se en lapplisa som gick och lappade alla bilar som stod på gatan ....även husvagnen. Oj där åkte dom på böter, men vi som stod kvar klarade oss. Vi gjorde oss i ordning för att köra vid 10 tiden, då hörde jag på radion.....att klockan var 11.00.....vi hade glömt ställa om klockan. Tur att vi inte hade någon tid att passa. Körde lite småvägar hem eftersom vi tycker motorvägen är så tråkig. Det blev rena berg och dalbanan ibland, men vi åkte också genom en väldigt fin allé. Vädret var väl inte det bästa men kul att se lite andra vyer. Våra tankar går till paret i husvagnen och deras miner när dom får se lappen på vindrutan. Inte kul alls, men det var faktiskt parkeringsförbud efter vägen, den skylten såg vi när vi åkte därifrån däremot fanns ingen förbudsskylt där vi stod.

1 kommentar:

  1. Ja vi hamnade oxå i Norrköping efter TUR-mässan. Bättre väder än på västkusten och så hade jag sett ett par hyllor som fanns på Bolagret som jag ville ha. Ska sätta upp dem i vårat sovrum.

    Vad skönt det känns att säsongen börjat, vi möte flera husbilar i helgen och man läser på många ställen att fler o fler bilar kommer ut. Så nu väntar vi bara på värmen.
    Påskhelgen får vår bil stå, arbetar hela påsk men helgen efter har jag långledighelg;)

    Trevlig påsk:)

    SvaraRadera